Filmari si fotografii aeriena, din zbor cu drona, la nunti si evenimente

În această pagină am grupat diferite clipuri realizate folosind filmarea aeriană cu drona.

Se pot realiza filmări și fotografii la nunți și evenimente folosind drona, totul îmbinat la montaj cu perspectiva aeriană rezultă un material finit impresionant și plăcut; în plus cadrele sunt unice și nu pot fi obținute prin altă metodă. Clipurile din această pagină o să impresioneze și o să demonstreze cele spuse. Filmarea și fotografia aeriană completează calitatea artistică pentru amintiri la nuntă.

De la un Trash The Dress (TTD) de nuntă unde am filmat și aerian, cum era altfel să surprinzi momentele unde mirii merg pe motor?
Din tot materialul filmat la acest trash the dress am realizat următorul clip doar ca să spun povestea de dragoste din perspectiva unei plimbări pe motor, restul materialului filmat o să ajungă pe alt clip.
Mirii, Mădălina și Alex și-au dorit foarte mult un TTD după nunta lor, au avut răbdarea să realizeze o amintire de nuntă iar eu am avut energia și inspirația să fiu alături de ei. Regia nici nu a fost necesară, totul a mers ca din zbor. Vizionare plăcută! Vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor și pentru promovarea activității, echipa Microfocus.


Filmare Aeriana Piatra Neamt Romania 2015 4K (UHD)

În aceste 7 minute se regăsesc imagini filmate doar cu drona în anul 2015 din orașul Piatra-Neamț.

Acest clip nu este o prezentare pentru orașul Piatra Neamț și nici pentru punctele de interes ce apar pe filmare, faptul că unele locații apar în imagini iar altele nu, este doar simplă întâmplare.

Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale. Da este adevărat din anul 2015 filmările sunt 4K (UHD).

Printre locațiile ce apar în imagini se pot aminti: Turnul lui Stefan Cel Mare, Curtea Domnească Piatra Neamț, Telegondola Piatra Neamț, Muntele Cozla, Muntele Pietricica, Sala Polivalenta din Piatra Neamț, Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Parcul Tineretului din Piatra Neamț; drona a trecut si peste zona centrală, cartierul Precista și Dărmănești, se pot observa Hotelul Ceahlău și hotelul Central, fântâna arteziana din parcul central…

Filmare Aeriana Piatra Neamt Romania Filmare cu Drona la Nuntă (apasă pentru o rezoluție mai bună): Amintiri Nunta Piatra Neamt, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Timisoara, Bucuresti

Încă un exemplu de filmare cinematică cu drona în formatul 4K. Mirii dornici și de acest gen de filmare la eveniment se pot inspira din aceste imagini care demonstrează impactul vizual dat de perspectiva de filmare. Cadrele realizate cu drona de noi sunt în formatul 4K (fie UHD fie cinematic). Recomand viitorilor miri să apeleze cu încredere și la acest gen de cadre ce se pot realiza în timpul nunții cu un minim efort de regie și includerea lor în clipul de nuntă. Filmare aeriană pentru orice nuntă din Cluj până în Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, București. Onorăm nunți și în afara României.


Filmare Aeriana Lacul Cuejdel 19 August 2014 Neamt Romania

Dacă nu ai timp liber, recomand să îți faci, cum am procedat eu pe 19-August-2014 (de ziua mondială a fotografiei), când am petrecut minunate momente într-un loc numit Lacul Cuejdel.
Nu o să vă spun prea multe despre el, imaginile vorbesc mai bine decât mine. Nu am intenția să fac un film de prezentare din acest clip.
Cu această filmare aeriană vreau doar să arăt Lacul Cuejdel așa cum l-am văzut eu în acea zi, începând de dimineață, cu soarele puternic de vară în amiază până la apus și toată liniștea oferită de ora albastră. Mi-am propus să ajung și toamna în acest loc, însă timpul nu ține cu mine și îmi lasă doar regret în urmă.
Ca un fotograf de evenimente (nunți, botez, cumătrii, aniversări) am avut ca scop principal a vizitei pe aceste meleaguri relaxarea prin fotografierea peisajului, însă fotografiile sunt alt capitol, aici este doar o parte din bucuria simțită de mine în acea zi.
Vizionare plăcută! Acest clip nu se dorește a fi o prezentare a Lacului Cuejdel ci o demonstrație de filmare aeriană realizată de echipa Microfocus.ro, vizionare plăcută. Menționez că acest clip nu are nici un scop comercial.


Filmare Aeriana Lacul Cuejdel 19 August 2014 Neamt Romania Filmare cu Drona la Nuntă (apasă pentru o rezoluție mai bună): Amintiri Nunta Piatra Neamt, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Timisoara, Bucuresti

Ca răspuns la întrebarea: ce legătură are un clip ca acesta cu o amintire de nuntă? Mirii dornici și de acest gen de filmare la eveniment se pot inspira din aceste imagini care demonstrează impactul vizual dat de perspectiva de filmare. Cadrele realizate cu drona de noi sunt reușite pentru că venim din spate cu experiența în domeniul foto și video astfel știm ce fel de imagini trebuie să conțină o filmare aeriană la nuntă. Recomand viitorilor miri să apeleze cu încredere și la acest gen de cadre ce se pot realiza în timpul nunții cu un minim efort de regie și includerea lor în clipul de nuntă. Filmare aeriană pentru orice nuntă din Cluj până în Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, București. Onorăm nunți și în afara României.


Am încercat să realizez un demo de filmare aeriană, din evenimentele personale dar și din filmări de la nunți, banchet și diferite momente. Acest clip are imagini surprinse în exclusivitate cu drona. Cadrele impresionante, imposibil de realizat în alt mod arată acțiunea, spun povestea nunții dintr-o altă perspectivă. În mod normal filmarea cuprinde cadrele filmate la nuntă cu DSLR-uri, camere Full HD, acestea fiind montate pe mult întâlnitele echipamente, dar acum putem îmbina în montaj și imagini dinamice luate din zbor; însă pentru a nu lungi durata clipului am folosit doar cadre luate cu „drona”. Echipa Microfocus vă dorește vizionare plăcută și vă așteaptă în viitorul apropiat cu filmări aeriene la nunți realizate cu drona, în România dar mai ales în Cluj, Neamț, Bacău, Iași, Suceava, București, Brașov, Sibiu.


Filmare aeriană Demo Mai și Iunie 2014 Filmare cu Drona la Nuntă: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Ce poți să faci în Costinești într-o zi de vară cu ploaie și vânt? La Marea Neagră alergi, vizitezi stațiunea, te relaxezi în interior la televizor…, dar nu este și cazul nostru.
Noi am profitat de o zi unde plaja era liberă, pentru a nu invada intimitatea turiștilor și nici pentru a nu fi asaltați de întrebări curioase, să filmăm prin Costinești din aer. Am ales doar două zone, prima cum era și normal la obeliscul Costinești pe unde ne-am învârtit si plimbat un pic pe o raza de 700 metri; iar apoi am mers în zona epavei, pentru că oricum nu ai unde sa mai mergi în această stațiune.
Clipul următor deși filmat pe condiții meteo puțin neprielnice pentru o filmare aeriană a ieșit destul de binișor. Din start vă spun că este un pic lung, aproape 10 minute, dar pentru o stațiune de pe malul Mării Negre să spunem că este suficient. Acest clip nu se dorește a fi o prezentare a stațiunii ci o demonstrație de filmare aeriană realizată de echipa Microfocus.ro, vizionare plăcută. Menționez că nici o pasăre nu a suferit în timpul filmărilor, iar pe această cale mulțumesc și meduzelor care au stat liniștite pentru filmarea cadrelor de început.


Filmare aeriană Demo Costinesti 26-Iunie 2014 Filmare cu Drona la Nuntă: Amintiri Nunta Piatra Neamt, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Timisoara, Bucuresti

Poate întrebi ce legătură are un clip ca acesta cu o amintire de nuntă, mirii dornici și de acest gen de filmare la eveniment se pot inspira din aceste imagini care demonstrează impactul vizual dat de perspectiva de filmare. Cadrele realizate cu drona de noi sunt reușite chiar de nu suntem piloți foarte experimentați dar venim din spate cu experiența în domeniul foto și video astfel știm ce fel de imagini trebuie să conțină o filmare aeriană la nuntă. Recomand viitorilor miri să apeleze cu încredere și la acest gen de cadre ce se pot realiza în timpul nunții cu un minim efort de regie și includerea lor în clipul de nuntă. Filmare aeriană pentru orice nuntă din Cluj până în Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, Constanța. Onorăm nunți și în afara României.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.