Următorul clip este din povestea nunții de pe 26-August-2012 și anume cu imagini de la Trash The Dress (TTD). Locațiile în care am filmat împreună cu mirii Alexandra și Cătălin, cresc valoarea clipului și amplifică în intensitate sentimentele care le au unul față de altul. Se pot observa cadre de la Cetatea Neamțului din Târgul Neamț, iar cele nocturne sunt din centrul orașului piatra Neamț. Mai multe cuvinte sunt de prisos vă las să urmăriți cele 7 minute și doresc sa vă reamintesc faptul că acest clip este o amintire de nuntă menit să fie un demo al autorilor, echipa Microfocus.

Trash The Dress Alexandra si Catalin Nunta 26-August-2012 Monte Carlo Piatra Neamț (TTD): Amintiri Nunta Piatra Neamț


15-Septembrie-2012, Piatra-Neamț, „mulțimea mă iubește”, și acestea nu sunt singurele etichete care le pot da acestei nunți, totuși cuvântul de bază a fost distracție, Bogdan și Andreea, au chemat nuntașii la distracție și au pus multă energie pentru a înfăptui acest lucru; inima lor generoasă, nu mă refer doar la cea desenată cu mânuțele, poate vindeca orice suflet rătăcit. În continuare puteți urmări în primul rând teaserul (filmulețul care deschide bluray-ul) și apoi un clip care încercă să spună povestea lor de dragoste. Doresc sa vă reamintesc faptul că aceste clipuri sunt o amintire de nuntă menite să fie un demo al autorilor, echipa Microfocus.

Wedding Teaser Andreea si Bogdan, Onix Piatra-Neamț, 15-Septembrie 2012: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Din data de 25 Mai 2013 sosește Trailer Nuntă și Clip Nuntă. Alina și Cezar, m-am îndrăgostit de dragostea lor, ași fi vrut ca timpul petrecut alături de ei să nu fie așa scurt, parcă nu îmi este suficientă ziua de 16 Martie 2013, unde am asistat la căsătoria civilă în Iași, și nici ziua de 25 Mai 2013, ziua nunții, în Piatra-Neamț în timpul emoțiilor cununiei religioase la Biserica “Sfântul Ioan Botezătorul” și festivității în Salonul Bianca din Grand Hotel Ceahlău…..prea repede se scurge nisipul în clepsidră.

Reamintesc că acest clip este o amintire de nuntă menit să fie un demo al autorilor, echipa Microfocus. Wedding Trailer Alina si Cezar 25-Mai-2013 Ceahlau: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Mai simt nevoia să reamintesc faptul că slujba religioasă a avut loc la Biserica Trei Ierarhi din centrul orașului Piatra-Neamț iar petrecerea în restaurantul Onix, unde au cântat Frații Păun Junior. Trebuie să recunosc, a fost nunta unde, deși nu era misiunea mea, m-am distrat (atât cît am putut arăta) alături de miri și de Tavi (colegul fotograf) și le mulțumesc foarte mult pentru această ocazie.

Clip Nuntă Andreea si Bogdan, Onix Piatra-Neamț, 15-Septembrie 2012: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Următorul clip este din Septembrie 2011 și conține un wedding trailer și imagini de la Trash The Dress (TTD). Pentru realizarea lui s-au folosit imaginile din timpul nunții împreună cu cele filmate la cateva zile după nuntă, momente în care mirii pot fi mult mai relaxați și pot devini mai ușor actori. Pentru că în ziua filmării TTD-ului s-a facut și ședința foto TTD și noi împreună cu mirii am vrut să cuprindem mai multe ipostaze și mai multe teme în diferite locații, deși toate din Piatra-Neamț și împrejurimi, lucrul pe teren s-a finalizat aproape de 10 seara, se poate spune ca a fost o acțiune de 12 ore timp în care noi am încercat sa facem ce ne place și credem că și mirii s-au distrat alături de noi deși vă pot spune că nu este chiar ușor. Inspirat de poezia spusă pe la unele nunți de către vornicel, unde se face un istoric de la facerea lumii cu Adam si Eva și până în zilele noastre „când a venit vremea și celor doi tineri” am introdus în poveste șarpele și mărul; apoi după gradina raiului unde deși luna Septembrie dar într-un an secetos natura nu a fost atât de verde, nu puteau lipsi imaginile de la o clădire abandonată, pentru a mări contrastul dintre frumusețea mirilor și peisajul în care se află. După multă muncă nu putea lipsi o plimbare pe lac pentru relaxare și un pic de romantism iar în final am revenit la civilizație pentru a încheia cu o plimbare în centrul orașului. Am scris mai mult despre TTD, să vă spun și despre ziua nunții care este compusă din foarte multe momente unde mirii au puțin control asupra evenimentelor, totul fiind sub tiparul obiceiurilor, tradițiilor și a ceea ce trebuie făcut, însă cu toate acestea pot spune că mi-a plăcut la nebunie cununia civilă în aer liber, noi parcă nu mai eram la o nuntă ci pe un platou de filmare unde se turna un film romantic iar mirii, nașii, părinții și invitații actori de renume, cine nu a fost poate să regrete mult timp; la fel pot spune și despre petrecere care a fost în restaruranul Monte Carlo din incinta ștrandului Piatra Neamț. Va doresc plăcerea de a viziona o amintire nuntă, și vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor, echipa Microfocus.

Roxana si Ciprian – Wedding trailer și Trash The Dress Clip AmintiriNunta 10-Septembrie-2011: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Mai departe vă propun un teaser; clip menit să fie inclus pe Bluray pentru deschidere, acel video care apare primul, înainte de a ajunge la meniul de selecție a capitolelor. Nunta a fost pe 26-Mai-2012, cununia religioasă la Biserica Precista iar petrecerea în restaurantul Hotelului Ceahlau, toate din Piatra-Neamț. Împreună cu invitația de a urmări o amintire nuntă vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor, echipa Microfocus.

Wedding Teaser Hotel Ceahlau Piatra-Neamt Clip AmintiriNunta 26-Mai-2012: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Filmul următor propune să ilustreze prin simplitate măreția unei nunți dată de atenția mirilor la detaliile din timpul organizării. Cununia realizată într-o Sfântă Biserică mică dar cu suflet mare, după cum spunea unul din preoți; iar petrecerea într-o locație de vis, pe mine unul m-a determinat să uit de canicula de la jumătatea lunii Iulie din București. Pentru că programul nu a permis nu am reușit să filmez anumite cadre regizate cu mirii, dar mi-au promis că o să recupereze ei, în filmul vieții care au începuto împreună. Casă de piatră! Vă invit să urmăriți o amintire nuntă și nu un clip de la o nuntă filmtă FullHD în 50P; și doresc să vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor, echipa Microfocus.

Clip Nuntă Gabi și Stelian Club White București Iulie 2012: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Din seria de postări pentru nunta de pe 26-August-2012 acest clip cuprinde dansul mirilor Alexandra și Cătălin, la montajul lui s-a muncit fix 7 ore, deoarece a trebuit să îmbin filmarea celor 2 camere folosite în seara nunții pe ringul de dans al restaurantului MonteCarlo din Piatra-Neamț, plus o filmare cu DSLR dintr-o încăpere de la Cetatea Neamțului din Târgu Neamț, în completarea listei mai adaug o filmare pe un spațiu verde și încă unele secvențe din diferite etape ale dansului; plus mixajul pe sunetul de la cele 2 camere din seara nunții cu mixul folosit la dans în format .mp3. Despre dans nu sunt în masură sa comentez, nu mă pricep, nu am mai dansat în adevăratul sens al cuvântului de mulți ani, iar de dat o notă nu o pate face decât coregraful, domnul Sebi, dar judecând după reacția celor prezenți, după intensitatea și cantitatea aplauzelor eu spun ca a fost resușit. Pot să precizez că mi-a plăcut faptul cum au fost îmbinate genurile muzicale, că a avut emoție și veselie, iar cel mai mult, moment care mi-a dat fiori de prima dată când am văzut, sunt cadrele de la 05:14, am crezut pentru câteva secunde că sunt într-un basm și nu la o nuntă. Pe final doresc să mulțumesc celor care m-au ajutat în seara nunții, asistentelor de lumini și cameramanului și îmi cer scuze pentru emoțiile care i le-am provocat fiecăruia, dar fără ajutorul lor nu reușeam acest lucru, mai ales că nu mă așteptam ca pentru 18 secunde de artificii să se facă beznă totală într-un dans care dureaza aproximativ 6 minute, și modul în care s-a stins lumina deodată, în primele secunde noi nici nu știam pe unde ne aflăm și nici unde sunt mirii ca să-i filmăm și fotografiem, dar apoi ochiul s-a obișnuit cu întunericul și totul a fost bine. Pentru acest clip, cel mai mare merit îl au mirii, pentru că, siner vă spun, au muncit pentru pregătirea dansului dar au muncit și cu echipa noastră pentru a filma. Doresc sa vă reamintesc faptul că acest clip este o amintire de nuntă menit să fie un demo al autorilor, echipa Microfocus.

Dans Deschidere Nunta Alexandra si Catalin 26-August-2012 (Dansul Mirilor Nunta Monte Carlo Piatra Neamt): Amintiri Nunta Piatra Neamt


Dacă ați reușit să urmăriți teaserul însemnă că știți la ce să vă așteptați de la acest clip de nuntă din 26-Mai-2012. Ca detaliu suplimentar vă pot spune că începând cu această nuntă filmăm la pachetele cu bluray în Full HD și 50p, adică o imagine foarte fluidă comparativ cu standardul 25p sau 50i. Alături de invitația de a urmări o amintire nuntă doresc să vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor, echipa Microfocus.

Clip Nuntă Hotel Ceahlau Piatra-Neamt Mai 2012: Amintiri Nunta Piatra NeamtDacă pronunțăm „Francois Feldman – Les Valses De Vienne”, este ca și cum am spune valsul mirilor sau dans deschidere nuntă. Asta și găsim în următorul clip, combinația perfectă între emoție, muzică, dans, veselie, totul pentru a defini un dans perfect de nuntă. Am asistat la multe perechi de miri care au deschis dansul cu vals vienez dar aici remarc nerăbdarea mirilor de a dansa; iar mie cel mai mult mia plăcut expresia de pe chipul dansatorilor, nu am mai găsit până acum la nici un vals, miri care să emane atâta bucurie. Felicitări! În cele 4 minute de dans îți încarci rezervorul fericirii cît o faci în alte situații o nuntă intreagă. Le doresc să fie mereu veseli, le mulțumesc pentru emoția trăită alături de ei și le urez casă de piatră sau de ce vor ei dar cu acoperiș de dragoste. Vă invit să urmăriți o amintire nuntă și doresc să vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor, echipa Microfocus.

Dans Deschidere Nunta Gabi si Stelian White Club Bucuresti 14-Iulie-2012: Amintiri Nunta Piatra Neamt