Acum de ce imagini și sunet? Deoarece în realitate acesta este filmul, fotografii succesive care se schimbă cu o rapiditate mai mare decât o poate surprinde un om și astfel capătă impresia că totul este în mișcare; altfel spus filmarea este o păcăleală dar una extrem de plăcută și dacă totul se contopește cu sunetul apare filmul nunții voastre, ceea ce dorim să realizăm la nunta voastră.

Îmbinăm printr-o formulă magică și secretă ca într-un basm copilăresc conceptul cinematografic împreună cu spiritul jurnalistic, totul din pasiunea noastră pentru a surprinde zâmbetul, emoția din ziua nunții voastre, amintiri nuntă luate prin apropierea cu discreție de dumneavoastră, pentru că acesta este modul învățat cu experiență în a filma cele mai bune momente la o nuntă.

Modestia noastră, atenția, imaginația creativă care ne definesc nu sunt singurele motive pentru a ne invita la nunta dumneavoastră, dar pentru a nu încerca să le enumerăm pe toate, este mai simplu să vă întrebăm de ce nu noi? Vă oferim respectul nostru pentru încrederea oferită în diversele evenimente unde suntem chemați să ne implicăm tehnic și emoțional și vă mulțumim pentru fiecare ocazie oferită. Ne place să credem că și dumneavoastră sunteți prietenii noștri și nu vă simțiți doar clienți pentru că noi pur și simplu nu putem porni camera de filmat fără să cunoșteam oamenii,  cărora dorim să le oferim puterea unor actori ireali într-un film real.

Ca noutate, începând cu anul 2016 dorim să filmăm în 4K (UHD) materialul find livrat în HD și 4K, realizăm acest lucru acum deoarece în sfârșit a apărut camera ce poate filma 4K aproape în beznă (transformă noaptea în zi); astfel imaginile de pe ea și cu cele tot 4K realizate cu drona împreună cu editarea și colorizarea materialului creează filmul nuntii.


În continuare vă sunt prezentate unele videoclipuri realizate de noi la diferite nunți: (Pentru a viziona apăsați butonul play)


Împreună cu Mădălina și Alex am petrecut câteva zile însorite dar am simțit și răcoarea serilor la început de toamnă în 2014. Fiecare pereche de miri care ajunge la noi are felul unic de a-și transpune povestea de dragoste într-o amintire de nuntă. Orice cuplu este unul special pentru noi, protagoniștii din acest clip au venit exact în momentul când credeam că nu o să mai întâlnesc miri care să pună accent și pe partea video, poate chiar mai mult decât pe fotografie. Astfel cei doi miri tineri și spontani m-au invitat la o nuntă drăguță iar exigența lor ne-a ajutat foarte mult în procesul nostru de a realiza o filmare excepțională, cinematică. Nici nu mai contează că am trecut la propriu și la figurat prin foc și apă, pasiunea pentru videografie este foarte mare și la mulțumesc mirilor pentru provocarea de care aveam nevoie. Sper să urmăriți cu plăcere clipul, dacă ați rezistat până acum doar să citiți aceste rânduri :). Mie unul îmi plac locațiile, cadrele îmbinate pe coloana de sunet, emoțiile dar și scăpările regizorale amuzante, filmarea aeriană, pe scurt toată bucuria ce ajunge la privitor. Acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor și pentru promovarea activității, echipa Microfocus.


Fix în miez de toamnă, pe 1 Octombrie anul 2016, când la noi toată natura este colorată în peste jumătate din culorile spectrului RGB, am mai petrecut la cortul mare de la Happy Land Dumbrava Rosie lângă Piatra-Neamț județul Neamț, unde am filmat o superbă nuntă în 4K (Ultra HD). Evenimentele din timpul zilei s-au petrecut în câteva zone, ce mulți le pot denumi turistice, care despart orașul Piatra-Neamț de Bicaz, astfel cununia civilă s-a oficiat la primăria din Pângărați iar cea religioasă la Biserica din Ștejaru. Trebuie să recunosc, am avut un pic de emoție la această nuntă, nu pentru faptul că vremea înaintată nu prea este prielnică pentru o nuntă la cort, însă mai mult pentru că am găsit curaj și timpul necesar pregătirii dronei pentru a filma artificiile de nuntă și din cer, astfel am trecut camera dronei fix prin și pe deasupra lor, astfel în acest clip o să regăsim suprapus cadrul de pe camera cu imaginea terestră și cel cu imaginea aeriană filmat cu drona, dar înainte să trecem la imagini doresc să mulțumesc mirilor pentru că mi-au oferit posibilitatea de a filma cu drona în  diferite locații  interesante, și de a fi alături de ei în momentele pline de emoție și bucurie din ziua nunții.
Acest „Clip nuntă 1 octombrie 2016 Cort Happy Land Dumbrava Rosie Neamț” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.


Spre sfârșitul toamnei și sezonului din 2016, cu drag pentru doi oameni minunați, un cuplu deosebit, am plecat spre Tulcea, unde alături de Ala, Tavi și formidabilii lor invitați am petrecut o nuntă ce s-a terminat în zorii zilei, am și uitat că România a trecut atunci de la ora de vară la cea de iarnă (noaptea mai lungă 🙂 ), așa de frumos a fost.
Am rămas impresionați de cât de plini de viață au fost în acele momente, indiferent că eram afară în frig sau în momente pline de încărcătură emoțională care te lasă cu fiori reci și îmi doresc să nu obosească niciodată, să fie mereu strălucitori. Când îmi aduc aminte de ei este asemănător acelui moment când ești la drum lung, obosit și aproape adormit și deodată începe refrenul de la „Smells Like Teen Spirit” ce te trezește la viață.
Le mulțumesc mirilor pentru că mi-au oferit ocazia să-i cunosc, să vizitez Tulcea (chiar primul cadru surprins cu drona iți taie răsuflarea), să revăd Dunărea și cred că voi reveni vara prin aceste locuri pentru peisajele din Delta Dunării.
Acest „Clip Nunta 29-Octombrie-2016 Esplanada Parc din Tulcea” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.


În ultimul weekend din luna Mai al anului  2017,  cu foarte mari emoții, am am participat la un măreț eveniment la Negrești-Oaș din Satu Mare, unde alături de Alina și Alex am am scris amintirea unei nunți. Deși doar recepția a fost la restaurantul Colț de Rai, se poate vorbi despre întreaga zonă că este la fel de frumoasă.  Am rămas impresionați de ospitalitatea oamenilor, de măreția catedralei unde s-a oficiat cununia celor doi, ce merită pe deplin numele de Catedrala Tuturor Sfinților. Când îmi aduc aminte de acest eveniment, totul este la superlativ.
Le mulțumesc mirilor pentru că mi-au oferit ocazia să-i cunosc, să vizitez acest ținut (chiar primul cadru surprins cu drona iți taie răsuflarea), și mărturisesc, fără nici o ezitare că ne dorim să mai revenim în acele locuri.
Acest „Clip Nunta 27-Mai-2017 Colt de Rai, Negresti-Oas, Satu-Mare” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.


Am ajuns să povestesc și de la evenimentul unde mirii, Adriana și Lucian, au organizat la nunta lor, momente și surprize cât pentru două evenimente. Spun acest lucru deoarece în prima parte a nunții totul a fost cât se poate de tradițional, începând de la costume și elemente de recuzită, cu respectarea unor obiceiuri frumoase, până și faptul că evenimentul a fost într-o zi de Duminică. Însă pentru mine cel mai emoționant moment a fost când mirii au intrat în primărie pentru a oficia căsătoria civilă în portul popular iar după semnarea actelor, au ieșit din incintă în superbele costume moderne de mire și mireasă, pre deliciul mulțimii adunate ce i-au întâmpinat cu flori și urări de bine.

Trebuie să spun că recepția a fost la cortul mare din Dumbrava Roșie – Happy Land, de lângă orașul Piatra-Neamț, peste care iarăși am zburat cu drona, loc devenit aproape neîncăpător pentru multitudinea oamenilor minunați și voioși ce s-au adunat să petreacă alături de acești miri tineri și frumoși. Ce ași putea să mai adaug, decât faptul că sunt foarte încântat că am avut onoarea să participăm la această minunată nuntă cu oameni frumoși și le mulțumesc mirilor din tot sufletul pentru sprijinul acordat și pentru faptul că ne-au invitat să luăm parte la cele mai intense emoții ce le pot experimenta mirii în ziua nunții lor, dar și pentru că am reușit să realizăm și ședința foto Trash The Dress. Cuvintele mele se opresc aici însă imaginile vor povesti în continuare mult mai bine decât mine.

Acest „Clip Nunta Tradițională 11-Iunie-2017 Cort B Dumbrava Roșie Piatra Neamț – Happy Land” este o prezentare pentru activitatea noastră.Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.


În ultima sâmbătă din Mai 2016 iarăși am ajuns la Târgu Neamț unde am filmat o superbă nuntă în 4K (UHD).
Acest „Clip Nunta 28-Mai-2016 Târgu Neamț 4K (UHD)” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.
Cununia civilă a fost în aer liber într-o superbă locație și foarte atent aranjată, decorată și pregătită cu pasiune, apoi cununia Religioasă a avut loc în centrul orașului în înaltul și sfânt locaș Biserica „Adormirii Maicii Domnului” iar recepția în cadrul cortului de lângă Cetatea Neamțului din Târgu Neamț. Înainte să trecem la imagini doresc să mulțumesc mirilor pentru că am avut minunata ocazie de a fi alături de ei în momentele pline de emoție și bucurie din ziua nunții lor.


Cel mai lung clip de nuntă de pe anul 2016, nu neapărat pentru că nunta s-a desfășurat pe două zile și în două orașe și anume pe 20 August am fost în Craiova și am petrecut la Carul din Stele iar pe 28 August în Piatra-Neamț și am continuat la Hotel Central sala Avangarde; însă pentru că am dorit să includ o parte din slujba religioasă de la Sfânta Biserică Trei Ierarhi din Piatra Neamț unde am filmat o superbă nuntă în 4K cu o predică minunată. Înainte să trecem la imagini doresc să mulțumesc mirilor pentru că mi-au oferit posibilitatea de a vedea Craiova, cu locații  interesante, de a mă plimba prin parcuri, prin centrul vechi și mai ales prin Gradina Botanică, sau că eu am plimbat drona în compania lor prin aceste locuri și de a fi alături de ei o săptămână mai târziu în momentele pline de emoție și bucurie din ziua nunții.
Acest „Clip nunta 20 si 28 August 2016 Craiova și Piatra Neamț Hotel Central” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.


Pe 14 August 2016, o Duminică însorită de toamnă dar cu nopți foarte răcoroase, am trecut granița județului Neamț până la Răchiteni Iași pentru a întâlni pe Ani și Vali, cred că cea mai tânără pereche de miri din acest an. Deși luasem decizia ca începând cu 2016 să postez pe site doar videoclipuri de la evenimente înregistrate în 4K, totuși am avut mult material și 4k (UHD) pentru a realiza un clip de nuntă, iar cele câteva cadre în HD ce apar, sunt foarte valoroase și pline de încărcătură emoțională pentru a fi ignorate din amintirea de nuntă, pentru rezoluția HD la care au fost înregistrate. Doresc să amintesc despre oficierea căsătoriei în cadrul Bisericii Catolice Sfântul Anton de Padova înaltă și semeață dar nu imposibil de survolat cu drona, apoi recepția a fost de vis într-un cort (se pare că anul acesta pentru noi a fost anul nunților la cort) cu atmosferă întreținută de formația Sentimentalii. Înainte de a ajunge la imagini doresc să mai mulțumesc mirilor dar în special părinților acestora pentru ospitalitatea și căldura cu care ne-au întâmpinat.
Acest „Clip nuntă 14-August-2016 Răchiteni Iași ” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.De la un Trash The Dress (TTD) de nuntă unde am filmat și aerian, cum era altfel să surprinzi momentele unde mirii merg pe motor? Din tot materialul filmat la acest trash the dress am realizat următorul clip doar ca să spun povestea de dragoste din perspectiva unei plimbări pe motor, restul materialului filmat o să ajungă pe alt clip. Mirii, Mădălina și Alex și-au dorit foarte mult un TTD după nunta lor, au avut răbdarea să realizeze o amintire de nuntă iar eu am avut energia și inspirația să fiu alături de ei. Regia nici nu a fost necesară, totul a mers ca din zbor. Vizionare plăcută! Vă repet că acest clip este postat pentru a fi un demmo al autorilor și pentru promovarea activității, echipa Microfocus.


În 23 Iulie 2016 am fost la înălțime și am filmat o superbă nuntă în 4K lângă Muntele Ceahlău. Trebuie spus că recepția a fost în cadrul Salonului de nunti Dokiana Neamț, menținut de Pensiunea Vânătorul Durau Neamț.  Mirii mi-au mărturisit că își doresc o amintire de nuntă care să rămână peste ani precum stânca din primul cadru al acestui clip (lângă viaductul Poiana Largului). Cununia civilă a fost la Primăria din Borca Neamț iar cea religioasă la Biserica din aceeași localitate. Le mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul oferit în realizarea momentelor frumoase.  Acest „Clip nuntă 23-Iulie-2016 Durău Neamț ” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.


Caută mai jos butonul pentru pagina 2.