Spre sfârșitul toamnei și sezonului din 2016, cu drag pentru doi oameni minunați, un cuplu deosebit, am plecat spre Tulcea, unde alături de Ala, Tavi și formidabilii lor invitați am petrecut o nuntă ce s-a terminat în zorii zilei, am și uitat că România a trecut atunci de la ora de vară la cea de iarnă (noaptea mai lungă 🙂 ), așa de frumos a fost.
Am rămas impresionați de cât de plini de viață au fost în acele momente, indiferent că eram afară în frig sau în momente pline de încărcătură emoțională care te lasă cu fiori reci și îmi doresc să nu obosească niciodată, să fie mereu strălucitori. Când îmi aduc aminte de ei este asemănător acelui moment când ești la drum lung, obosit și aproape adormit și deodată începe refrenul de la „Smells Like Teen Spirit” ce te trezește la viață.
Le mulțumesc mirilor pentru că mi-au oferit ocazia să-i cunosc (am întâlnit mireasa cu ochii de un albastru mai clar și profund decât cel de Voroneț), să vizitez Tulcea (chiar primul cadru surprins cu drona iți taie răsuflarea), să revăd Dunărea și cred că voi reveni vara prin aceste locuri pentru peisajele din Delta Dunării.
Acest „Clip Nunta 29-Octombrie-2016 Esplanada Parc din Tulcea” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.