Nunta Craiova si Piatra Neamt

Cel mai lung clip de nuntă de pe anul 2016, nu neapărat pentru că nunta s-a desfășurat pe două zile și în două orașe și anume pe 20 August am fost în Craiova și am petrecut la Carul din Stele iar pe 28 August în Piatra-Neamț și am continuat la Hotel Central sala Avangarde; însă pentru că am dorit să includ o parte din slujba religioasă de la Sfânta Biserică Trei Ierarhi din Piatra Neamț unde am filmat o superbă nuntă în 4K cu o predică minunată. Înainte să trecem la imagini doresc să mulțumesc mirilor pentru că mi-au oferit posibilitatea de a vedea Craiova, cu locații  interesante, de a mă plimba prin parcuri, prin centrul vechi și mai ales prin Gradina Botanică, sau că eu am plimbat drona în compania lor prin aceste locuri și de a fi alături de ei o săptămână mai târziu în momentele pline de emoție și bucurie din ziua nunții.
Acest „Clip nunta 20 si 28 August 2016 Craiova și Piatra Neamț Hotel Central” este o prezentare pentru activitatea noastră. Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale.One thought on “Clip nunta 20 si 28 August 2016 Craiova si Piatra Neamt Hotel Central

  1. Buna ziua!
    imi place foarte mult acest clip.
    Sa inteleg ca mergeti prin toata Romania sa filmati si fotografiati la nunti? Ma interesaza daca se poate pentru 2 iunie 2018 daca puteti sa veniti in brasov. va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.