Filmare aeriana la nunti cu drona

Filmare Aeriana Piatra Neamt Romania 2015 4K (UHD)

În aceste 7 minute se regăsesc imagini filmate doar cu drona în anul 2015 din orașul Piatra-Neamț.

Acest clip nu este o prezentare pentru orașul Piatra Neamț și nici pentru punctele de interes ce apar pe filmare, faptul că unele locații apar în imagini iar altele nu, este doar simplă întâmplare.

Toate imaginile ce apar nu pot fi folosite în scopuri comerciale. Da este adevărat din anul 2015 filmările sunt 4K (UHD).

Printre locațiile ce apar în imagini se pot aminti: Turnul lui Stefan Cel Mare, Curtea Domnească Piatra Neamț, Telegondola Piatra Neamț, Muntele Cozla, Muntele Pietricica, Sala Polivalenta din Piatra Neamț, Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Parcul Tineretului din Piatra Neamț; drona a trecut si peste zona centrală, cartierul Precista și Dărmănești, se pot observa Hotelul Ceahlău și hotelul Central, fântâna arteziana din parcul central…

Filmare Aeriana Piatra Neamt Romania Filmare cu Drona la Nuntă : Amintiri Nunta Piatra Neamt, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Bucuresti

Încă un exemplu de filmare cinematică cu drona în formatul 4K. Mirii dornici și de acest gen de filmare la eveniment se pot inspira din aceste imagini care demonstrează impactul vizual dat de perspectiva de filmare. Cadrele realizate cu drona de noi sunt în formatul 4K (fie UHD fie cinematic). Recomand viitorilor miri să apeleze cu încredere și la acest gen de cadre ce se pot realiza în timpul nunții cu un minim efort de regie și includerea lor în clipul de nuntă. Filmare aeriană pentru orice nuntă din Cluj până în Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, București. Onorăm nunți și în afara României.


Am încercat să realizez un demo de filmare aeriană, din evenimentele personale dar și din filmări de la nunți, banchet și diferite momente. Acest clip are imagini surprinse în exclusivitate cu drona. Cadrele impresionante, imposibil de realizat în alt mod arată acțiunea, spun povestea nunții dintr-o altă perspectivă. În mod normal filmarea cuprinde cadrele filmate la nuntă cu DSLR-uri, camere Full HD, acestea fiind montate pe mult întâlnitele echipamente, dar acum putem îmbina în montaj și imagini dinamice luate din zbor; însă pentru a nu lungi durata clipului am folosit doar cadre luate cu „drona”. Echipa Microfocus vă dorește vizionare plăcută și vă așteaptă în viitorul apropiat cu filmări aeriene la nunți realizate cu drona, în România dar mai ales în Cluj, Neamț, Bacău, Iași, Suceava, București, Brașov, Sibiu.

Filmare aeriană Demo Mai și Iunie 2014 Filmare cu Drona la Nuntă: Amintiri Nunta Piatra Neamt


Un exemplu de filmare aeriană de nunta găsiți  în clipul următor.

Accesați articolul complet cu TTD filmare aeriană nuntă.


Sunt Timid dar Ma Dronez 2014, partea 5 definește momentul când ne-am despărțit de Filmarea cu drona în HD pentru a face loc filmării 4K (UHD) tot atunci am spus și adio imaginii borcănate de pe GoPRO pentru cadrele cinematice filmate cu lentile care nu deformează atât de penibil imaginea. Acest clip este un omagiu a ceea ce a fost până acum.


Recoltare Rapiță Combine 20 Iulie 2015 Piatra Neamt, Filmare cu drona in 4K


Despre acest clip de filmare aeriană puteți citi în acestă pagină.


Acestea sunt o parte din filmările realizate exclusiv cu drona, la nuntă imaginile se îmbină între ele, majoritatea cipurilor de nuntă conțin și cadre filmate cu drona, pentru a vedea o parte din ele se poate accesa următoarea categorie: filmare cu drona la nunta.

2 thoughts on “Filmări aerine la evenimente cu drona

  1. buna ziua,
    am nunta in iulie si asi fi interesata de filmare cu drona, imi puteti spune ce pret aveti la ora sau pentru intreg evenimentul?
    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.