demmo filmare aeriana costinesti 2014

Ce poți să faci în Costinești într-o zi de vară cu ploaie și vânt? La Marea Neagră alergi, vizitezi stațiunea, te relaxezi în interior la televizor…, dar nu este și cazul nostru.
Noi am profitat de o zi unde plaja era liberă, pentru a nu invada intimitatea turiștilor și nici pentru a nu fi asaltați de întrebări curioase, să filmăm prin Costinești din aer. Am ales doar două zone, prima cum era și normal la obeliscul Costinești pe unde ne-am învârtit si plimbat un pic pe o raza de 700 metri; iar apoi am mers în zona epavei, pentru că oricum nu ai unde sa mai mergi în această stațiune.
Clipul următor deși filmat pe condiții meteo puțin neprielnice pentru o filmare aeriană a ieșit destul de binișor. Din start vă spun că este un pic lung, aproape 10 minute, dar pentru o stațiune de pe malul Mării Negre să spunem că este suficient. Acest clip nu se dorește a fi o prezentare a stațiunii ci o demonstrație de filmare aeriană realizată de echipa Microfocus.ro, vizionare plăcută. Menționez că nici o pasăre nu a suferit în timpul filmărilor, iar pe această cale mulțumesc și meduzelor care au stat liniștite pentru filmarea cadrelor de început.


Filmare aeriană Demo Costinesti 26-Iunie 2014 Filmare cu Drona la Nuntă: Amintiri Nunta Piatra Neamt, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Timisoara, Bucuresti


Poate întrebi ce legătură are un clip ca acesta cu o amintire de nuntă, mirii dornici și de acest gen de filmare la eveniment se pot inspira din aceste imagini care demonstrează impactul vizual dat de perspectiva de filmare. Cadrele realizate cu drona de noi sunt reușite chiar de nu suntem piloți foarte experimentați dar venim din spate cu experiența în domeniul foto și video astfel știm ce fel de imagini trebuie să conțină o filmare aeriană la nuntă. Recomand viitorilor miri să apeleze cu încredere și la acest gen de cadre ce se pot realiza în timpul nunții cu un minim efort de regie și includerea lor în clipul de nuntă. Filmare aeriană pentru orice nuntă din Cluj până în Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, Constanța. Onorăm nunți și în afara României.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.