filmare aeriana lacul cuejdel

Filmare Aeriana Lacul Cuejdel 19 August 2014 Neamt Romania

Dacă nu ai timp liber, recomand să îți faci, cum am procedat eu pe 19-August-2014 (de ziua mondială a fotografiei), când am petrecut minunate momente într-un loc numit Lacul Cuejdel.
Nu o să vă spun prea multe despre el, imaginile vorbesc mai bine decât mine. Nu am intenția să fac un film de prezentare din acest clip.
Cu această filmare aeriană vreau doar să arăt Lacul Cuejdel așa cum l-am văzut eu în acea zi, începând de dimineață, cu soarele puternic de vară în amiază până la apus și toată liniștea oferită de ora albastră. Mi-am propus să ajung și toamna în acest loc, însă timpul nu ține cu mine și îmi lasă doar regret în urmă.
Ca un fotograf de evenimente (nunți, botez, cumătrii, aniversări) am avut ca scop principal a vizitei pe aceste meleaguri relaxarea prin fotografierea peisajului, însă fotografiile sunt alt capitol, aici este doar o parte din bucuria simțită de mine în acea zi.
Vizionare plăcută!  Acest clip nu se dorește a fi o prezentare a Lacului Cuejdel ci o demonstrație de filmare aeriană realizată de echipa Microfocus.ro, vizionare plăcută. Menționez că acest clip nu are nici un scop comercial.


Filmare Aeriana Lacul Cuejdel 19 August 2014 Neamt Romania Filmare cu Drona la Nuntă (apasă pentru o rezoluție mai bună): Amintiri Nunta Piatra Neamt, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Timisoara, Bucuresti


Ca răspuns la intrebarea: ce legătură are un clip ca acesta cu o amintire de nuntă? Mirii dornici și de acest gen de filmare la eveniment se pot inspira din aceste imagini care demonstrează impactul vizual dat de perspectiva de filmare. Cadrele realizate cu drona de noi sunt reușite pentru că venim din spate cu experiența în domeniul foto și video astfel știm ce fel de imagini trebuie să conțină o filmare aeriană la nuntă. Recomand viitorilor miri să apeleze cu încredere și la acest gen de cadre ce se pot realiza în timpul nunții cu un minim efort de regie și includerea lor în clipul de nuntă. Filmare aeriană pentru orice nuntă din Cluj până în Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, București. Onorăm nunți și în afara României.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.